Blogg

Hur du sitter på stol i yogan: Lite tips

Jan 27, 2024
 

I ovanstående video får du ett kort tips på, om du behöver sitta på stol i yogan

Läs mer

Yogatips för det nya året

Jan 06, 2024

Vi är nu inne i ett nytt år: 2024!

Inom yogan finns det många meditationer och andra yogiska tekniker som kan vara till en hjälp för att öppna upp för det som du vill ska komma till dig.

Nedan delar jag med mig av några videos från min youtubekanal som hjälper dig med detta. Jag önskar dig ett fortsatt fint 2024!

Läs mer

Yoga Nidra för det nya året - En guidad avslappning för att öppna upp för dina innersta önskningar

Dec 30, 2023

Här är en 30 minuters Yoga Nidra för det nya året. Här kommer du att öppna upp för din innersta önskningar för det nya året och göra ett avslut på det gamla. En djupt guidad avslappning med kroppsscanning, andning & visualisering.

Läs mer

Yoga för lugn och balans

Dec 24, 2023

I denna korta yogavideo gör vi två lugnande yogaövningar och en mantrameditation för balans. Detta är ett Chautay Padma Nirgun-mantra, de två delarna i varje mening är för att skapa balans. God Jul!

Läs mer

3: e adventsyoga livesändning

Dec 11, 2023

Söndag 17/12 kl 16-16.35 har vi en livesänd yogaklass för att minska stressen

Läs mer

Yinyoga för vagusnerven: få ned stressen med yoga

Dec 10, 2023

I denna video gör vi några härliga yinyogapositioner som hjälper till att tona din vagusnerv. Genom att påverka vagusnerven kan du lättare hitta det inre lugnet.

Läs mer

Yoga för att känna dig grundad

Dec 03, 2023

Här är en kort yogavideo för dig som vill känna dig mer grundad. Få ned eventuell oro med splittrade tankar och känna dig mer stabil.

Läs mer

Blir det någon julkalender i år?

Dec 02, 2023
 
Läs mer

En lugnande kortguidad andningsövning: Andas i Triangel

Nov 22, 2023

Här är en kort andningsövning som du kan göra om du behöver få ned stress och oro. Det är en guidad video med en triangelfigur där vi räknar antalet sekunder i de olika andningssegmenten.

Missa inte den nya onlinekursen som börjar 30/11 där vi kommer att hitta lugnet lagom fram till jul! Betala vad du kan! Vi träffas 4 ggr i livesända yogaklasser och gör: Lugnande andningsövningar eller andra lugnande yogiska tekniker. Mjuka och lugnande yogaövningar Återhämtande avslappning med kroppsscanning Lugnande Meditationer Läs mer här: https://www.yogamedhelen.se/stressfri

Läs mer

Havening - en teknik för att minska stress & oro

Nov 16, 2023

Idag vill jag dela med mig av en lugnande övning som du kan göra om du är stressad eller orolig: Havening Havening är sensorisk beröring där du stryker händerna över kroppen med lätta strykningar. Havening kan dämpa ångest, depression, få ned stresshormoner.

Vill du få ned stressen till jul? Missa inte onlinekursen som börjar 30/11. Denna gång kan du betala vad du vill. Läs mer om kursen på hemsidan: https://www.yogamedhelen.se/stressfri

Läs mer
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Close

50% klart

Få mina nyhetsbrev!

Missa inte nya yogavideos, livesändningar &kurser!

Du kan när som helst avregistrera dig.

Integritetspolicy