Kursstarter i Gröndal Hösten 2023

Nedan har du höstens yogakurser. Om någon kurs är full: ställ dig som reserv i bokningssystemet. För köpvillkor se längre ned.

DROP-IN

Kom på drop-in när det finns lediga platser! 

250 kr/gång som betalas innan klassen.

SWISH: 123 399 11 63

Avbokning sker via mail senast en timme innan!

 

Anmäl dig här

18.00-19.10

Mediyoga 12 ggr
Start  6/9
 Uppehåll vecka 44

Lärare: Helén Kåselöv
2 200 kr
Yogapass som lugnar, stärker & balanserar
 

 

Anmäl dig här

08.30-09.30

 Morgonyoga med Mediyoga 12 ggr
​Start 7/9
Uppehåll vecka 44

Lärare: Helén Kåselöv
1 800 kr för seniorer
2 200 kr för övriga
För dig som är senior,  eller vill göra lite mjukare yoga på morgonen. 
 
Anmäl dig här

Adress: Hälsostudion i Gröndal, Maskinistgatan 1 i Gröndal
Detta ingår: Te

AVBOKNINGSVILLKOR KURSER
Gäller både anmälda och dig som ställer dig som reserv!
Du kan avboka din kurs 2 veckor innan kursstart.
Om kursavgift inte betalats 2 veckor innan kursstart kan du komma att avbokas automatiskt och någon annan får din plats. Du kan då inte kräva plats i kursen.  Betald kursavgift återbetalas inte tillbaka, varken delvis eller helt.

BETALNING KURSER/DROP-IN
Betalning av kurs sker 2 veckor innan kursstart

Vid DROP-IN sker betalning vid bokningen innan du kommer på drop-inplatsen.

Betalning sker till:
SWISH: 123 399 11 63
Bankgironummer: 642-0426 (Tänk på att det kan ta ett par dagar innan kursavgiften kommit in när du betalar via Bankgiro så du inte missar din plats om du betalar sent)

NYHETSBREV
Du som anmäler dig till kurser, workshops, retreats & drop-in får även nyhetsbreven. Du kan när som helst avregistrera dig från dem.

Med reservationer för ändringar

BETALNING SKER TILL:
SWISH: 123 399 11 63

Bankgironummer: 642-0426

ÄR KURSEN FULL?
Ställ dig som reserv via bokningen Observera att det är samma avbokningsvillkor när du ställer dig som reserv.

NYHETSBREV
Du som anmäler dig till kurser, workshops, retreats & drop-in får även nyhetsbreven. Du kan när som helst avregistrera dig från dem.

TA IGEN MISSADE TILLFÄLLEN
Om du missar tillfällen under kursen så kan du ta igen det på de andra yogaklasserna i mån av plats. Gäller endast under kursens gång. Se vilka kurser som finns så att du vet om vilka dagar du kan byta med.

HOPPA PÅ EN KURS
Vill du påbörja en kurs fast kursen har börjat? Det går om det finns plats. Maila [email protected]

RABATTER
Vill du gå fler kurser samtidigt under terminen? Då får du 10% rabatt.
Du som går en terminskurs i Gröndal hos mig och vill köpa onlineprodukter/kurser under den tiden, får 20% rabatt. Maila [email protected] för att få rabattkoden.

DROP-IN
Vill du komma på drop-in så går det i mån av plats. Dessa platser släpps allt eftersom och kan släppas samma dag. Kolla i bokningen. Avbokning sker genom att du skickar sms till 076-6318235 senast 1 timme innan klassen.

"Jag behöver yoga för att må bra. Jag har letat efter en seriös och närvarande yogalärare och har hittat rätt. Jag får energi och harmoni på Helens yoga och får dessutom bra tips efter varje lektion. Lagom stora klasser och lugn miljö. "

Jacqueline Rosén

"Jag kommer fortfarande ihåg hur det kändes efter första MediYoga passet, som om jag hade vart på en superlugn solsemester. Jag var uppfylld med energi o ren glädje! I vardagen kämpar jag för att hitta lugnet pga mkt högt tempo och krav. Jag har en bit kvar att gå men upplever att MediYoga hjälper. Yogaläraren Helen är superfin! Älskar att komma till hennes pass. Min livskvalitet är märkbart bättre sedan jag börjat med MediYoga! Jag är gladare och kan använda mig av lugnande övningar i stressiga vardagssituationer ofta. Tack! "

Milena Milosevic

"Jag har aldrig yogat tidigare, men efter en termin av Mediyoga kommer jag nog aldrig sluta. Den timmen av djup avslappning, ledd av Helen, har varit till stor hjälp för mig för att sänka stress och må bättre. Stort tack! "

Erik

"Yogaklasserna hjälper mig att slappna av och ger mig också verktyg jag kan använda hemma när jag känner mig stressad eller irriterad. Jag tyckte att yogalärare var bra och trevlig och efter en timmes yoga kände jag mig lugn och bekväm i min kropp (nacken och ryggen). "

Amena
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.