Yinyogan är tillbaka med en NY onlinekurs!

Med start 20/2 2023 träffas vi sex gånger i vår digitala yogastudio och gör sex sköna yinyogapass för att få en inre självläkning! Vi kommer att göra härliga yinyogasekvenser som lugnar, balanserar och stärker och som ökar vår förmåga och ger bättre förutsättningar för en inre självläkning från ett yogiskt perspektiv. Som hjälper dina inre olika funktionella system att bli mer optimala. Vi fokuserar på att tex stärka vårt immunförsvar, få igång vårt lymfsystem, ge oss en stabilare hormonbalans bara för att nämna några exempel. 

Yinyogan kan verkligen ge oss en känsla av mindre stress, oro & mer glädje i livet. Vid varje yogaklass har vi ett tema som yogapasset bygger på, och gör en sekvens som bygger på det temat. 

 

Innehåll

I denna kurs ska vi göra sex olika yinsekvenser som på olika sätt hjälper till att stötta, balansera & stärka vår kropp. Det är mycket i kroppen som kan påverka oss i hur vi mår och här kommer vi att fokusera på olika balanserande och stärkande yinyogapass. Temat denna gång är "Självläkning" och yogapassen bygger på att vi påverkar  kroppen och balanserar meridiansystemet. 

VECKA 1: LYMFSYSTEMET

Vi gör yinyoga som hjälper till att få lymfflödet att flöda bättre. Lymfsystemet har viktiga funktioner i kroppen för vårt välmående och speciellt viktigt för vårt immunförsvar.

VECKA 2: IMMUNFÖRSVAR

I denna yogaklass fokuserar vi på att stärka vårt immunförsvar och gör en yinyogasekvens som balanserar de meridianer som kan vara i obalans vid ett nedsatt immunförsvar.

VECKA 3: DETOX

Denna vecka gör vi ett yogapass kan hjälpa dig att optimera ditt detoxsystem. Vi hjälper tex levern och njurfunktionerna att fungera bättre.

VECKA 4: MATSMÄLTNING

Denna vecka fokuserar vi på att göra en härligt mjuk yinyogasekvens som hjälper din matsmältning. Ditt matsmältningsystem är viktigt för tex immunförsvaret och för en god detox bla.

VECKA 5: HORMONER

Denna veckan gör vi ett yogapass hjälper dig att balansera ditt hormonsystem.  Vi gör en yinyogasekvens som hjälper dig som tex är i klimakteriet eller har andra hormonobalanser.

VECKA 6: KROPPSKÄRLEK

Vi avslutar kursen med en härlig fullkroppssekvens som  ger kärlek till hela kroppen! Ett yogapass fyllt av kärlek till dig själv!

Detta ingår

- 6  videos á ca 1½ timme: Det är en videobaserad kurs som vi gör live. Videon finns kvar på kurssidan, som du har tillgång till,  under ett helt år. 
- 6 redigerade videos + ljudfiler med endast yogapasset på 75 minuter respektive ett förkortat yogapass på ca 35 minuter. (Totalt 12 st yogavideos och ljudfiler!) Dagen efter redigerar jag livesändningen så att du även har en video där endast yogapasset  är, så att du slipper spola fram i originalvideon för att hitta yogapassets start. Dessa videofiler (+ ljudfiler) kan du ladda ned. (Värde 1850 kr)
- Du har även tillgång till en app där kursen finns, under ett år.
- Du kan ladda ned alla yogapassen (6 st i två olika längder) så att du har dem för alltid.
 

Så här fungerar livesändningarna

- Varje träff är ca 1 ½ timme. Yogan 75 min.
- Vi börjar med lite försnack, gör yogan i 75 min och slutar med lite eftersnack. Det här är en interaktiv kurs där du kan vara med och chatta i försnacket och eftersnacket. Så har du tex frågor eller undrar något så kan du göra det i gruppen, live eller någon annan gång under de sex veckorna vi håller på.
 
- På inloggningssidan har du också en introduktionsvideo, där du lär dig lite kort om yinyogan om du inte yogat förut.

Du har kvar kursen på kurssidan och appen i minst ett år tom 20/2 2024

 

"Bra övningar för olika behov. Perfekt med alternativa positioner i vissa övningar. Bra att ha en tid att passa för annars är det lätt att det inte blir av. Camilla "

En tidigare yinyogadeltagare

En yogakurs online live

Den 20/2 börjar en sexveckorskurs i Yinyoga online, där du har möjligheten att bli vägledd  att göra yogan hemma och få känslan av sinnesro och harmoni i både kropp & själ.
Under 6 veckor ska vi gå in i yogans värld. Vi gör yogan live på en kurssida där du loggar in. Den är alltså  online, dvs digital. Det är här vi har vår digitala yogastudio.

Du kommer också att få en inloggningssida där de 6 videosarna finns sedan när kursen är slut. Så efter kursen har du 6 yogapass i 2 olika längder på video som du kan fortsätta att göra hemma sedan.
 
Det här är en kurs för dig som tycker om mjuka yogapass. Som vanligt kan du alltid modifiera i övningarna vid behov. Ofta går jag igenom de övningar som jag av erfarenhet vet att några behöver lite modifieringar i före yogapasset.
 

Vad är yinyoga?

Yinyoga är en mjuk och lugn yogaform där vi sitter eller ligger i olika yogapositioner under en längre tid samtidigt som vi slappnar av i kroppen och vilar. Oftast är det  i 3-5 minuter, ibland längre.
 
I motsatsen till yang (från den kinesiska läran) så representerar yin svalka, avslappning, varande och mjukhet även om det alltid är lite yang i yin också. (Yang står för yta, sol, värme, energi, fart, prestation, tävling och styrka.)
I yinyogan fokuserar vi på  kroppens yinpartier: skelett, bindväv, ligament, leder & inre organ.I yinyogan släpper vi musklerna och stretchar dessa delar. I vissa övningar kan man behöva att spänna vissa delar för att slappna av i andra delar.
Övningarna utförs på ett lugnt och medvetet sätt och hjälper dig att få balans både i kropp och sinne.
Det går alltid att modifiera någon övning om du behöver eller stötta upp med hjälpmedel; tex kuddar, bolster och block.
 

KÖP TVÅ KURSER: SPARA 1450 KR!

 

Vill du gå två kurser samtidigt!? Passa på nu! Samtidigt med denna kurs går en Yinyogakurs för självläkning! Köper du både Yinyogakursen  + Yogakurs för balans så sparar du 1450 kr! Läs mer om Mediyoga/kundaliniyogakursen här! Du betalar då endast 2400 kr för bägge kurserna! (Ordinarie: 3850 kr)

Gäller t o m 9/2!

Ja jag vill gå bägge för 2400 kr!

 

Datum & Tider

Måndagar 18.30-20.15
20/2
27/2
6/3
13/3
20/3
27/3

 

Detta kan vara bra att ha

  • Yogamatta (eller dylikt), men ej nödvändigt.
  • Någon form av yogablock. det går också bra med en tjock bok eller tjocka kuddar. En tjock filt kan också rullas ihop.
  • Yogabälte eller dylikt (tex ett vanligt bälte)
  • Kuddar som kan stötta upp i vissa övningar.

BONUS!

 När du köper denna kurs får du yinyogapassen som är gratiskursen: 21 dagar med gratis yoga:

  • 2 st yinyogapass (+ även kortare versioner på videofiler!)

(Värde 500 kr)

Anmäl dig här till gratiskursen

Anmälan & betalning

Kursavgift: Köp-tidigt-rabatt 950 kr som gäller tom 9/2. Sedan kostar kursen 1350 kr

Köpvillkor

Betalningssätt:

Kort

Via knappen nedan. Då betalar du enkelt via Stripes betalningssystem. (Du behöver inget Stripekonto för det)

SWISH BANKGIRO EPASSI

SWISH: 123 399 11 63

Bankgironummer: 642-0426

Epassi: Sök Yoga med Helen i appen. Dubbelkolla så att det står rätt! Finns flera i appen!

OBS VIKTIGT! Vid betalning SWISH/BG/EPASSI måste du maila och ange vilken kurs du köpt och vilken emailadress du vill ha kursen registrerad på. Maila till [email protected]

Om yogaläraren

Jag heter Helén Kåselöv och har haft yogaklasser sedan 2008. Jag är utbildad i Mediyoga, kundaliniyoga & Yinyoga.

Jag har haft klienter och kurser online sedan 2009.

Min vision är att alla ska kunna yoga och ta del av yogans fantastiska effekter

Svar på dina frågor

Du har tillgång till kursen i minst ett år

Nej. Eftersom kursen är digital (och mycket material går att ladda ned)  kan du inte returnera kursen.

Oftast godkänner arbetsgivaren detta. Kolla alltid med din arbetsgivare först. Har du Epassi så betalar du via Epassi. Annars mailar du och ber om kvitto efter att du köpt kursen: [email protected]

Du kan betala med kort genom att trycka på köpknappen. Du kan även betala med swish, bankgiro eller Epassi. Se hur du gör under betalningar.

Kursen är livesänd och vi träffas på måndagar kl 18.30-ca20.15

Datum ser du längre upp.

Missar du så ligger allt kvar i minst ett år.

Ja! Inspelningarna finns kvar och du har ju tillgång till vårt forum (kommentarsfält som är under varje video), där du kan ställa frågor om du undrar om något som var med i livesändningen.

Du behöver inte ha så mycket teknisk erfarenhet, men du behöver kunna använda internet, logga in med email och lösenord, veta hur du laddar ned på den mobil/dator DU har, inneha en dator/läsplatta eller smartphone + internet

Du behöver en dator, läsplatta eller smartphone. Internet.

En yogamatta.

Bolster, kuddar, yogaklasser och yogabälten eller något som kan ersätta dessa om du inte har dem hemma.

Mjuka kläder att yoga i är bra.

Nej! Allt kursmaterial och alla livesändningar sker på kurssidan där du loggar in.

Ja absolut. Du behöver inga kunskaper alls. Det finns introduktionsvideo om du aldrig har yogat förut.

Ja! Du utgår alltid från din egen kropp vad du kan göra. Om det skulle vara så att det är någon position som du inte kan göra, så kan du göra en modifierad version. 

Eftersom du har kvar kursen i ett helt så hinner du göra yogan när du har tid. Jag brukar även redigera yogapasset så att det även finns en kortare variant på ca 35 min.

Yogan kan göra stor skillnad för både kropp och sinne så det är verkligen värt att på in yogan regelbundet.

När kursen är slut kommer du fortfarande åt allt material i minst ett år. Du kan även ladda ned allt så att du har det för alltid!

Nej, dörrarna stängs kl 17 samma dag som kursen börjar.

"Tusen Tack för kursen! Härligt att få en inblick i yinyogans värld! "

Tidigare deltagare

"Tack för en härlig kurs🙏🏼 🌷Synd bara att den är slut 🙁 "

Tidigare deltagare

" Stort tack för en så fin kurs Helen! Ett underbart avslutningspass! Du är bäst!❤️🌷 "

Tidigare deltagare
Close

50% Complete

Just enter in your name and email to secure your spot. It's 100% FREE.