Vi börjar snart!

Dörrarna stängs om

00

DAGAR

00

TIMMAR

00

MINUTER

00

SEKUNDER

Populära yinyogan är tillbaka med en NY onlinekurs!

Med start 7/2 2022 träffas vi sex gånger i vår digitala yogastudio och gör sex sköna yinyogapass för att få ett bättre välmående! Yinyogan kan verkligen ge oss en känsla av sinnesro och en skönare känsla i kroppen. Vid varje yogaklass har vi ett tema som yogapasset bygger på, och gör en sekvens som bygger på det temat. 

 

Innehåll

I denna kurs ska vi göra sex olika yinsekvenser med meditationer som på olika sätt hjälper vår kropp att få återhämtning, flexibilitet & ett högre välmående. Det är mycket i kroppen som kan påverka oss i hur vi mår och här kommer vi att fokusera på olika balanserande yinyogapass. Temat denna gång är "Feel good" och yogapassen bygger på att vi påverkar  kroppen och vårt energisystem. Varje gång har vi ett fokus på en viss del av kroppen, men det kan även vara inslag av andra delar.

VECKA 1: GRUNDAD

Vi gör yinyoga som får dig att gå ned i varv och släppa stressen. Som får dig att känna dig mer förankrad i livet. Vi fokuserar främst på benen i denna yogasekvens. tex baksida av låren, framsida av låren, höfter & fötter.

VECKA 2: ÖPPNA UPP

I denna yogaklass fokuserar vi på att öppna upp för kärleken till oss själva genom att balansera vårt hjärtchakra. Vi kommer främst att göra ställningar för bröstrygg, framsida bröst, axlar & nacke.

VECKA 3: FLÖDE

Denna vecka gör vi ett yogapass som öppnar upp blockeringar så att ditt naturliga flöde av energi kommer igång i kroppen igen. Vi fokuserar främst på höfter & ljumskar denna vecka.

VECKA 4: KRAFT

Denna vecka fokuserar vi hitta vår egen kraft. Vi gör främst övningar för sidan av kroppen.

VECKA 5: KREATIVITET

Denna veckan gör vi ett yogapass som öppnar upp för vår kreativitet. Kreativitet kan handla om allt som får livet att kännas mer levande och glädjefyllt. Vi fokuserar främst på nedre ryggen, höfter & sätesmuskler.

VECKA 6: MEDVETENHET

Denna veckan gör vi ett yogapass som öppnar upp för vår medvetenhet. Vi gör en yinyogasekvens som balanserar hela energisystemet: chakrabalans.

 

 

Detta ingår

- 6  videos á 1½ timme: Det är en videobaserad kurs som vi gör live. Videon finns kvar på kurssidan, som du har tillgång till,  under ett helt år. 
- 6 redigerade videos med endast yogapasset på 60 minuter respektive ett förkortat yogapass på ca 30 minuter. Dagen efter redigerar jag livesändningen så att du även har en video där endast yogapasset  är, så att du slipper spola fram i originalvideon för att hitta yogapassets start. Dessa videofiler kan du ladda ned. (Värde 1850 kr)
- Du har även tillgång till en app där kursen finns, under ett år.
- Du kan ladda ned alla yogapassen (6 st i två olika längder) så att du har dem för alltid.
 

Så här fungerar livesändningarna

- Varje träff är ca 1 ½ timme. Yogan ca 1 timme.
- Vi börjar med lite försnack, gör yogan i ca en timme och slutar med lite eftersnack. Det här är en interaktiv kurs där du kan vara med och chatta i försnacket och eftersnacket. Så har du tex frågor eller undrar något så kan du göra det i gruppen, live eller någon annan gång under de sex veckorna vi håller på.
 
- På inloggningssidan har du också en introduktionsvideo, där du lär dig lite kort om yinyogan om du inte yogat förut.

Du har kvar kursen på kurssidan och appen i minst ett år tom 14/3 2023.

 

"Sköönt pass, känner mig härligt mosig i kroppen. Varmaste Tack🙏❤ för en härlig och givande kurs. Känns härligt att skapat rutinen att köra ett pass om dagen. Det ger positiv respons i både kropp och själ!"

En tidigare yinyogadeltagare

En yogakurs online live

Den 7/2 börjar en sexveckorskurs i Yinyoga online, där du har möjligheten att bli vägledd  att göra yogan hemma och få känslan av återhämtning i både kropp & sinne.
Under 6 veckor ska vi gå in i yogans värld. Vi gör yogan live på en kurssida där du loggar in. Den är alltså  online, dvs digital. Det är här vi har vår digitala yogastudio.

Du kommer också att få en inloggningssida där de 6 videosarna finns sedan när kursen är slut. Så efter kursen har du 6 yogapass i 2 olika längder på video som du kan fortsätta att göra hemma sedan.
 
Det här är en kurs för dig som tycker om mjuka yogapass. Som vanligt kan du alltid modifiera i övningarna vid behov. Ofta går jag igenom de övningar som jag av erfarenhet vet att några behöver lite modifieringar i före yogapasset.
 

Vad är yinyoga?

Yinyoga är en mjuk och lugn yogaform där vi sitter eller ligger i olika yogapositioner under en längre tid samtidigt som vi slappnar av i kroppen och vilar. Oftast är det  i 3-5 minuter, ibland längre.
 
I motsatsen till yang (från den kinesiska läran) så representerar yin svalka, avslappning, varande och mjukhet även om det alltid är lite yang i yin också. (Yang står för yta, sol, värme, energi, fart, prestation, tävling och styrka.)
I yinyogan fokuserar vi på  kroppens yinpartier: skelett, bindväv, ligament, leder & inre organ.I yinyogan släpper vi musklerna och stretchar dessa delar. I vissa övningar kan man behöva att spänna vissa delar för att slappna av i andra delar.
Övningarna utförs på ett lugnt och medvetet sätt och hjälper dig att få balans både i kropp och sinne.
Det går alltid att modifiera någon övning om du behöver eller stötta upp med hjälpmedel; tex kuddar, bolster och block.
 

Datum & Tider

 

Måndag 7/2

Måndag 14/2

Måndag 21/2

Måndag 28/2

Måndag 7/3

Måndag 14/3

Tider: 18.30-ca 20.00

 

Detta kan vara bra att ha

  • Yogamatta (eller dylikt), men ej nödvändigt.
  • Någon form av yogablock. det går också bra med en tjock bok eller tjocka kuddar. En tjock filt kan också rullas ihop.
  • Yogabälte eller dylikt (tex ett vanligt bälte)
  • Kuddar som kan stötta upp i vissa övningar.

BONUS!

En extra bonus för dig som köper kursen är att du får  Prova-på-klassen i yinyoga som vi gjorde 24/1 

Värde (300 kr)

 

KÖP TVÅ KURSER: SPARA 1450 KR!

 

Vill du gå två kurser samtidigt!? Passa på nu! Samtidigt med denna kurs går en Yinyogakurs Feel Good! Köper du både Yinyogakursen  + Yogakurs för 10 kroppar så sparar du 1450 kr! Läs mer om Mediyogakursen här! Du betalar då endast 2400 kr för bägge kurserna! (Ordinarie: 3850 kr)

Gäller t o m 31/1!

Ja jag vill gå bägge för 2400 kr!

Anmälan & betalning

Kursavgift 950 kr Köp-tidigt-rabatt om du köper innan 31/1. (From 1/2 är kursavgiften 1350 kr)

Betalningssätt:

Paypal/Kort

Via knappen nedan. Då betalar du via Paypal betalningssystem. Antingen via paypal eller med ditt kort. Observera att du behöver fylla i alla uppgifter vid betalningen.

SWISH BANKGIRO EPASSI

SWISH: 123 399 11 63

Bankgironummer: 642-0426

Epassi: Sök Yoga med Helen i appen

OBS! Vid betalning SWISH/BG/EPASSI måste du maila och ange vilken kurs du köpt och vilken emailadress du vill ha kursen registrerad på. Maila till [email protected]

 

Om yogaläraren

Jag heter Helén Kåselöv och har haft yogaklasser sedan 2008. Jag är utbildad i Mediyoga, kundaliniyoga & Yinyoga.

Jag har haft klienter och kurser online sedan 2009.

Min vision är att alla ska kunna yoga och ta del av yogans fantastiska effekter

Vanliga frågor

Jag har aldrig yoga förut. Kan jag köpa kursen ändå?
Ja absolut. Du behöver inga kunskaper alls.

Jag är väldigt orörlig och stel, kan jag göra yogan?
Ja! Du utgår alltid från din egen kropp vad du kan göra. Om det skulle vara så att det är någon övning som du inte kan göra, så kan du göra en modifierad version. 


Jag har svårt att få tid att yoga, är det någon idé att jag anmäler mig?
Eftersom kursen finns kvar så kan du göra yogan, när det passar dig.

Hur länge kommer jag åt kursens innehåll?
När kursen är slut kommer du fortfarande åt allt material under ett år. Du kan ladda ned ALLT material så att du kan göra yogapassen om och om igen även efter ett år.

Kan jag anmäla mig efter att kursen har startat?
Nej det kan du inte. Vi gör kursen live. Denna kurs är en engångskurs just med dessa yogapass.

Jag är väldigt oteknisk med internet och datorer. Hur gör jag?
Du behöver inte ha så mycket teknisk erfarenhet, men du behöver kunna använda internet, logga in, veta hur du laddar ned filer och inneha en dator/läsplatta eller smartphone. 

Hur betalar jag kursen?
Du betalar genom att klicka på prisknappen. Betalningen sker genom betalsystemet paypal. Du behöver INTE ha ett paypalkonto för att betala, utan du kan betala med kontokort om du vill. Här är en instruktionsvideo hur du betalar om du känner dig osäker.
Du kan även betala med Swish eller bankgiro. Se under betalningar.

Kan jag returnera kursen?
Nej. Eftersom kursen är digital  kan du inte returnera kursen.

Har du några andra frågor? tveka inte att maila och fråga: [email protected]

"Tusen Tack för kursen! Härligt att få en inblick i yinyogans värld! "

Tidigare deltagare

"Tack för en härlig kurs🙏🏼 🌷Synd bara att den är slut 🙁 "

Tidigare deltagare

" Stort tack för en så fin kurs Helen! Ett underbart avslutningspass! Du är bäst!❤️🌷 "

Tidigare deltagare
Close

50% Complete

Just enter in your name and email to secure your spot. It's 100% FREE.