Köpvillkor Yogakurser Online - Yoga med Helen AB

BETALNINGSVILLKOR

Du får tillgång till köpt kurs när betalning genomförts och pengar har kommit in.

Betalning kan ske på flera sätt:

1. Via Pay pals eller stripes betalningssystem. Paypal behöver du ett paypalkonto. Stripe betalar du endast med kort. 

2. Via Swish eller Bankgiro. 

Observera att det är nya swish- och bankgironummer from 1/1 2024!

SWISH: 123 697 75 08  
Bankgironummer: 5918-4739
 

När betalnings genomförts måste du maila [email protected] och meddela att betalning gjorts, annars får du inte tillgång till kursen. Ange vilken kurs det gäller och vilken emailadress du vill ha kursen registrerad på. Observera att om du köpt flera kurser från mig är det bästa att registrera på ett samma emailadress. Du får efter genomförd betalning & mail bekräftelse via mail med inloggningsuppgifter om du är ny kund. Annars får du länk till inloggning om du är återkommande kund.

3. Epassi

Om ditt företag är kopplat till Epassi kan du betala med Epassi. Sök efter Yoga med Helen (Helen Kåselöv)

När betalnings genomförts måste du maila [email protected] och meddela att betalning gjorts, för att bli registrerad på kursen. Ange vilken kurs det gäller och vilken emailadress du vill ha kursen registrerad på. Observera att om du köpt flera kurser från mig är det bästa att registrera på en samma emailadress. Du får efter genomförd betalning bekräftelse via mail med inloggningsuppgifter om du är ny kund. Annars får du länk till inloggning om du är återkommande kund.


AVBOKNINGSVILLKOR/ÅNGERRÄTT
Du kan INTE avboka din kurs eller få pengar tillbaka, då mycket kursmaterial är digitalt och nedladdningsbart. Detta enligt Konsumenträttens regler. Är du osäker på om kursen är för dig rekommenderas att du först går någon av alla gratiskurser eller tittar på mina youtubevideos. Är du osäker på om yogan passar din fysiska hälsa rekommenderas att du först pratar med din läkare för rådgivning. Yoga med Helen AB tar inte ansvar för att du utför yogan på rätt sätt eller om yogan inte passar din fysik.

 

HUR LÄNGE DU HAR TILLGÅNG TILL KURSEN

När du köper en kurs så är det olika hur länge du har till gång till kursen. Detta står alltid på säljsidan.

Dessa alternativ är vanligast:

Ett år: Detta betyder att du har tillgång till kursen i ett år på kurssidan och appen, sedan försvinner den. Ofta kan du dock ladda ned yogapassen. Gör gärna det när du köpt kursen, så du inte missar sista-datumet och förlorar dina yogapass.

För alltid/tills vidare: Du har tillgång till kursen på kurssidan och appen tills vidare. Detta betyder att du har tillgång till kursen på detta sätt så länge jag använder mig av Kajabis plattform. Flyttar jag till annan plattform, så kan det se ut på ett annat sätt. Om oförutsedda händelser (bortgång, svår sjukdom tex) skulle hända mig som kursledare så kan det hända att plattformen med alla kurser tas bort helt. Men du kommer då att kunna ladda ned allt.

 

NYHETSBREV
Du som anmäler dig till kurser, workshops, retreats & drop-in får även nyhetsbreven. Du kan när som helst avregistrera dig från dem. Observera att du då inte heller får viktiga mail om du är mitt i en pågående onlinekurs.


FRISKVÅRDSBIDRAG
Använd dig av friskvårdsbidraget! Många arbetsgivare ger sina anställda bidrag till friskvård för att främja en god hälsa hos sina anställda, så varför inte utnyttja den här! När det gäller friskvårdsbidrag och onlinekurser fråga din arbetsgivare först om onlinekurser gäller som friskvård! Detta kan skilja från arbetsgivare till arbetsgivare. Be om kvitto vid köp av onlinekurs via mail: [email protected]

 

COPYRIGHT (UPPHOVSRÄTT)

Kontot där kursen är personligt och kan ej delas med någon annan. Nedladdningsbart material (pdf:er, videos och ljudfiler) får inte spridas till andra enligt copyright! Skulle detta ske, kommer ditt konto att stängas utan förvarning eller förklaring.

Du som yogalärare eller annan typ av kursledare får ej använda dig av mitt material, musik, mantrasånger, videos, ljudfiler eller pdf:er i dina egna kurser. Du får inte kopiera texter som jag har i mitt material. Musik som ingår i kursen är licenser som jag köpt via mitt företag och dess upphovsrätt gäller endast Yoga med Helen AB. Använd kurserna som inspiration och egen påfyllnad.

Övriga frågor:

Maila [email protected]Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.