HEARTFUL LIVING

Frigör dig från dina rädslor & lev från hjärtat

En sexveckors onlinekurs med yoga & meditation

STÄNGD

HEARTFUL LIVING

Gå från rädsla till att leva från hjärtat - en sex veckors onlinekurs

 

Heartful Living

Att leva från hjärtat och sin inre kompass

Kanske har du den känslan att du inte alltid lever från ditt hjärta. Du känner dig lite eller mycket avstängd från ditt inre lyssnande och kanske inte vet egentligen vad du känner. Att du låter rädslan styra. Beslut som tas kanske baseras från vad andra tycker eller att du inte tror på dig själv, istället för att låta din inre kompass styra.

I den här kursen ska vi flytta fokus från rädsla och oro till att leva ett liv direkt från hjärtat. Det här kommer att hjälpa dig te x att fatta beslut från hjärtat och få tillgång till din inre kompass och din intuition. Du kommer stärka din inre kraft så att du kan stå upp för dig själv i varje given situation. Ditt liv blir mer kärleksfullt och levande.

Du kommer få verktyg i form av kunskap, yogapass (Mediyoga och kundaliniyoga), meditationer och andra övningar som hjälper dig att leva ett liv från hjärtat.
 

Du kommer b la att få lära dig:

 • Varför rädslor ofta styr oss och våra handlingar och beslut
 • Vad du kan göra för inte låta våra rädslor styra dig
 • Hur du kan gå ut ur din comfort zone
 • Hur du kan leva från ditt hjärta
 • Vilka verktyg som kan hjälpa dig att leva från din inre kompass
 • Hur du vet att ett beslut är rätt
 • Hur intuitionen har med det hela att göra
 • Hur du stärker din intuition
 • Varför det är bra att ha en stark aura och hur du gör den stark

Ökat mod

Kliv ut ur din comfort zone och bli kvitt dina rädslor

följ hjärtat

Få redskapen som hjälper dig att följa din inre kompass

Stärk intuition

Lyssna inåt och våga följ din intuition och fatta besluten för din livsväg

Det här kommer vi att gå igenom:

VECKA 1
Tema: Rädslor
Varför vi har rädslor och vad det är
Yogiska verktyg som kan du använda nät du är orolig, nervös eller har ångest
Vi gör ett yogapass för avslappning och för frigörande av rädslor, som vi sedan fortsätter med under de sex veckorna

VECKA 2
Tema: Mod
Hur ser yogan på mod?
Att gå utanför sin comforts zone
Yogiska verktyg som du kan använda för att våga mer i livet
Ett stärkande yogapass med meditation ingår.

VECKA 3
Tema: Sinnet
Vi går igenom hur yogan ser på sinnet (de tre sinnena: negativa, positiva, neutrala)
Du får tips på lugnande övningar/meditationer
Ett yogapass för det negativa sinnet ingår

VECKA 4
Tema: Hjärtat
Att lyssna på hjärtat, din inre kompass
Att agera från hjärtat
Tips på övningar/meditationer för hjärtat
Ett yogapass för hjärtat ingår

VECKA 5
Tema: Intuition
Hur yogan ser på intuition
​Hur du stärker din intuition
Hur vet man att det är intuition och inte rädsla eller egot?
Tips på övningar/meditationer som stärker intuitionen
Ett yogapass för intuitionen ingår

VECKA 6
Tema: Auran
Varför det är bra att ha en stark aura
​Vad är auran och hur kan du stärka den
Tips på övningar/meditationer som stärker din aura.
​Yogapass för din aura ingår

"Jag är oerhört glad för att Yoga finns i mitt liv! Det känns som att min kropp och själ väntar varje dag på att jag ska göra Yoga. Jag är gladare, jag klarade mycket bra en starkt påfrestande livsomställning, som skedde när jag startade med Yoga och som jag fortsätter att klara. Jag trodde inte att jag skulle klara det. Jag fick ett stort intresse till Yoga, särskilt mantran och jag läser mkt om Kundalini. Yogaläraren är en fin, öppen, ärlig, stark, varm och proffsig person. Mest av allt lärde jag mig disciplin, tålamod och många mantran. Samt flera andningstekniker och meditationer mot stress, oro, ångest!"

Natalia
Så här säger de som gått kursen

"Har blivit av med och fått upp så mycket rädslor, mönster, tagit jättekliv i min personliga utveckling. Mycket mindre rädsla. Blivit av med dödsångesten ✨🙏Jag har en tendens att bli lite för ivrig, så pga det känner jag mig mer trött och slut, haft mer ångest, men det beror helt och hållet på alla mina steg, som är gigantiska. Jag har gjort saker jag inte trodde var möjligt ✨ Har dessutom fått tillbaka minnen från barndomen. Suverän yogalärare. På alla sätt och vis. Så TACK! och på återseende 🙏✨🌷"

Pernilla
Så här säger de som gått kursen

"Yogapasset har varit en stabiliserande rutin i vardagen och gjort mig lugnare i sinnet och bättre i kroppen. Helen är så varm och tillåtande som person och har så många kloka tankar att dela med sig av. Fantastiskt att jag kände en sådan närhet och gemenskap med Helen och de övriga deltagarna. Så skönt att inte behöva stressa iväg till en lokal för att gå på pass, särskilt under en period då jag varit slutkörd. Toppen att kunna ta igen livepass som jag inte kunde delta på."

Åsa
Så här säger de som gått kursen

Yoga under 40 dagar

Vi kommer att göra ett yogapass under dessa 40 dagar. Detta yogapass kan du välja vilken längd du vill göra. 15 minuter - 45 minuter.
Du kommer också att få andra yogapass och meditationer under kursen, som du kan prova på eller fortsätta med efter kursen. Lite som att du har ett eget yogaarkiv med superbra yogapass som du kan praktisera hemma efter kursen vid behov.
När vi gör ett och samma yogapass under 40 dagar så sägs detta yogiskt sett  bryta alla negativa vanor som blockerar dig från expansion. 
 
Denna kurs har gått live förut, men du som köper den nu gör yogan själv i din egen takt. Varje vecka släpps en vecka i taget: Vecka 1 ser du allt som ingår i vecka 2. Vecka 2 ser du allt som ingår i vecka 1 och 2 osv, ända tom vecka 6.
 

Detta ingår

 • Sex stycken yogapass med meditation på videos. Varje yogapass har en video och tre ljudfiler. Ljudfilerna är i tre olika längder, så att du kan anpassa yogan efter hur mycket tid du har. (värde: 1794 kr)
 • Sex Pdf:er med det som vi har gått igenom på veckornas lektioner i liveträffen
 • Sex Pdf:er med alla yogapass och meditationer
 • Sex inspelningar från tidigare Liveträffar, ca 40-60 min varje gång, där jag pratar om veckans tema. Vi gör en meditation eller yogaövning som ingår i temat. 
 • Forum på kurssidan i form av att du kan fråga och dela med dig i kommentarsfälten under varje sektion.
 • En app, där du lätt kan komma åt kursen via appen på din mobil. Denna app är kursplattformen Kajabis app.
​Du kommer bara att se en vecka i taget, för att få ut maximalt av kursen.
 

"When you do things from your soul you feel a river moving in you, a joy ~ Rumi"


Den här kursen är för dig som...

 • Vill leva ett liv mer från ditt hjärta än från dina rädslor
 • Har oro eller ångest
 • Vill hitta din inre kompass
 • Vill lära dig hur du fattar rätt beslut
 • Vill lära dig hur du stärker din intuition
 • Vill veta hur du gör för att inte bli så påverkad av andra
 • Är nybörjare eller van yogi

Detta behöver du

 • En dator/läsplatta eller smartphone
 • Internet
 • Yogamatta (i och för sig ingen nödvändighet, du kan vika en filt och sitta på den också)

Bonus!

Ett extra yogapass på köpet får du när du köper kursen! Ett yogapass för hjärtat på video! (värde 299 kr)

"Jag tyckte det var positivt att få in yogan som rutin i vardagen. Upplägget med ett och samma yogapass i 40 dagar gav en stabilitet samtidigt som det var positivt att man frivilligt kunde prova på ytterligare yogapass som add on under kursens gång. Jag tycker också att det var bra med de praktiska yogaövningarna i kombination med det teoretiska materialet - gjorde att man kunde läsa på och ”landa i” kunskapen, som positionerades ut veckovis. Superbra med veckovis info. Och jättebra med forumet att fråga vid behov. Direkt efter yogapasset känner jag mig väldigt rofylld och lugn, och jag hoppas kunna få ett ännu mer långvarigt lugn / stresstålighet vid fortsatt yoga samt genom att prova på fler av de andra passen, som introducerades under kursen. Helen visar en bredd i sitt kunnande inom den medicinska yogan (både praktiskt och teoretiskt), är öppen för frågor och interaktiv med deltagarna vid livesändningarna. Så bra att kunna ha yogakurs online av praktiska skäl, och ändå känna viss gemenskap med övriga deltagare på kursen."

Anonym
Så här säger de som gått kursen

"Jag gillar verkligen ditt jordnära sätt att hålla i både föredrag, yogapass och meditationer. Just att tillsammans bestämma sig för ett 40 dagars pass gör det lättare att fullfölja övningarna. I alla fall så har det varit a och o för mig att komma igång med yogan igen. Jag är nu mer medveten om mina egna behov=lyssnar bättre på mina egna signaler. Det gör att jag tar hand om mig själv bättre och har större tålamod med mig själv. Är mer klarsynt över när andra vill att jag ska utföra uppgifter som jag inte vill/inte ska prioritera just för tillfället exempelvis. Jag har även kommit till insikt om att meditation och yoga är en färskvara som jag på något sätt behöver få till i mitt liv. Du har gett oss många extra yogapass och övningar som gör det lättare att fortsätta hemma själv efter kursen. Mycket generöst!!! För mig var det ovärderligt att inte behöva åka iväg till en yogastudio då jag vet att det tar så mycket energi av mig. Kursen hade stor bredd genom de olika teman du presenterade varje gång trots att det är ett yogapass och en huvudmeditation vi haft som daglig övning. En stor fördel är att du lagt upp samma pass men med minst tre olika längd på passen att följa. så bra för att inte sätta ribban för högt och känna att jag faktiskt klarar av att öva precis varje dag. Stort tack för berikande sex veckor. det ger mersmak och hopp om liv!"

Carina
Så här säger de som gått kursen

"Jag blev lugnare o mer säker i mig själv av den här kursen. Jag hittade tillbaka till det som gav mig kraft i livet förr. Min inre kompass slutade snurra o visade mig äntligen en riktning. Helen är bästa yogaläraren jag haft hittills! Kunnig, glad, personlig, sprudlande o en oändlig källa till kunskap, verkar det som. Att göra samma yogapass i 40 dagar är en lång tid o visst längtade man mot slutet efter lite andra "moves" men det var helt klart värt det!"

Anna
Så här säger de som gått kursen

Vanliga frågor

Du har tillgång till kursen för alltid, så att du kan gå tillbaka till kursmaterialet även efter kursen har slutat!

Ja absolut. Du behöver inga kunskaper alls. Det finns introduktionsvideos om du aldrig har yogat förut.

Alla videos finns på kursportalen med lektioner & yoga, så du tittar på dem precis när du vill. Du har tillgång till kurssidan efteråt för alltid!

Ja! Inspelningarna finns kvar och du har ju tillgång till vårt forum, där du kan ställa frågor om du undrar om något som var med i livesändningen.

Du behöver en dator, läsplatta eller smartphone. Internet. En yogamatta.

Nej! Allt kursmaterial och alla livesändningar sker på kurssidan.

Ja! Du utgår alltid från din egen kropp vad du kan göra. Om det skulle vara så att det är någon övning som du inte kan göra, så kan du göra en modifierad version. En del av yogaövningarna kan göras sittandes på stol också. En del övningar är liggandes.

Alla yogapass finns i tre olika längder: 15, 30, 45 minuter. Eftersom kursen finns kvar så kan du göra yogan, när det passar dig. Och du har kvar alla yogapass även efter kursen!

När kursen är slut kommer du fortfarande åt allt material för alltid.

Du behöver inte ha så mycket teknisk erfarenhet, men du behöver kunna använda internet, logga in och inneha en dator/läsplatta eller smartphone + internet

Du betalar kursen genom att gå till kurssidan. Du kommer till den när du klickar på Anmäl dig här. Betalningen sker genom betalsystemet paypal. Du behöver INTE ha ett paypalkonto för att betala, utan du kan betala med kontokort om du vill. Här ser du hur det går till.

Du kan även betala med Swish eller bankgiro. Se under betalningar.

Nej. Eftersom kursen är digital (och mycket material går att ladda ned)  kan du inte returnera kursen.

 
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.