>>MISSA INTE KAMPANJPRIS 16/5-30/5 2024!<<

HEARTFUL LIVING

GĂ„ frĂ„n rĂ€dsla till att leva frĂ„n hjĂ€rtat - en sex veckors onlinekurs >>KURSEN ÄR NU STÄNGD<<

 

Heartful Living

Att leva frÄn hjÀrtat och sin inre kompass

Kanske har du den känslan att du inte alltid lever från ditt hjärta. Du känner dig lite eller mycket avstängd från ditt inre lyssnande och kanske inte vet egentligen vad du känner. Att du låter rädslan styra. Beslut som tas kanske baseras från vad andra tycker eller att du inte tror på dig själv, istället för att låta din inre kompass styra.
​
I den här kursen ska vi flytta fokus från rädsla och oro till att leva ett liv direkt från hjärtat. Det här kommer att hjälpa dig te x att fatta beslut från hjärtat och få tillgång till din inre kompass och din intuition. Du kommer stärka din inre kraft så att du kan stå upp för dig själv i varje given situation. Ditt liv blir mer kärleksfullt och levande.

Du kommer få verktyg i form av kunskap, yogapass (Mediyoga och kundaliniyoga), meditationer och andra övningar som hjälper dig att leva ett liv från hjärtat.
 

Du kommer b la att få lära dig:

 • Varför rädslor ofta styr oss och våra handlingar och beslut
 • Vad du kan göra för inte låta våra rädslor styra dig
 • Hur du kan gå ut ur din comfort zone
 • Hur du kan leva från ditt hjärta
 • Vilka verktyg som kan hjälpa dig att leva från din inre kompass
 • Hur du vet att ett beslut är rätt
 • Hur intuitionen har med det hela att göra
 • Hur du stärker din intuition
 • Varför det är bra att ha en stark aura och hur du gör den stark

Ökat mod

Kliv ut ur din comfort zone och bli kvitt dina rädslor

följ hjÀrtat

Få redskapen som hjälper dig att följa din inre kompass

StÀrk intuition

Lyssna inåt och våga följ din intuition och fatta besluten för din livsväg

Det hÀr kommer vi att gÄ igenom:

VECKA 1
Tema: Rädslor
Varför vi har rädslor och vad det är
Yogiska verktyg som kan du använda nät du är orolig, nervös eller har ångest
Vi gör ett yogapass för avslappning och för frigörande av rädslor, som vi sedan fortsätter med under de sex veckorna

VECKA 2
Tema: Mod
Hur ser yogan på mod?
Att gå utanför sin comforts zone
Yogiska verktyg som du kan använda för att våga mer i livet
Ett stärkande yogapass med meditation ingår.

VECKA 3
Tema: Sinnet
Vi går igenom hur yogan ser på sinnet (de tre sinnena: negativa, positiva, neutrala)
Du får tips på lugnande övningar/meditationer
Ett yogapass för det negativa sinnet ingår
​
VECKA 4
Tema: Hjärtat
Att lyssna på hjärtat, din inre kompass
Att agera från hjärtat
Tips på övningar/meditationer för hjärtat
Ett yogapass för hjärtat ingår

VECKA 5
Tema: Intuition
Hur yogan ser på intuition
​Hur du stärker din intuition
Hur vet man att det är intuition och inte rädsla eller egot?
Tips på övningar/meditationer som stärker intuitionen
Ett yogapass för intuitionen ingår

VECKA 6
Tema: Auran
Varför det är bra att ha en stark aura
​Vad är auran och hur kan du stärka den
Tips på övningar/meditationer som stärker din aura.
​Yogapass för din aura ingår

"Jag Àr oerhört glad för att Yoga finns i mitt liv! Det kÀnns som att min kropp och sjÀl vÀntar varje dag pÄ att jag ska göra Yoga. Jag Àr gladare, jag klarade mycket bra en starkt pÄfrestande livsomstÀllning, som skedde nÀr jag startade med Yoga och som jag fortsÀtter att klara. Jag trodde inte att jag skulle klara det. Jag fick ett stort intresse till Yoga, sÀrskilt mantran och jag lÀser mkt om Kundalini. YogalÀraren Àr en fin, öppen, Àrlig, stark, varm och proffsig person. Mest av allt lÀrde jag mig disciplin, tÄlamod och mÄnga mantran. Samt flera andningstekniker och meditationer mot stress, oro, Ängest!"

Natalia
SÄ hÀr sÀger de som gÄtt kursen

"Har blivit av med och fĂ„tt upp sĂ„ mycket rĂ€dslor, mönster, tagit jĂ€ttekliv i min personliga utveckling. Mycket mindre rĂ€dsla. Blivit av med dödsĂ„ngesten ✹🙏Jag har en tendens att bli lite för ivrig, sĂ„ pga det kĂ€nner jag mig mer trött och slut, haft mer Ă„ngest, men det beror helt och hĂ„llet pĂ„ alla mina steg, som Ă€r gigantiska. Jag har gjort saker jag inte trodde var möjligt ✹ Har dessutom fĂ„tt tillbaka minnen frĂ„n barndomen. SuverĂ€n yogalĂ€rare. PĂ„ alla sĂ€tt och vis. SĂ„ TACK! och pĂ„ Ă„terseende đŸ™âœšđŸŒ·"

Pernilla
SÄ hÀr sÀger de som gÄtt kursen

"Yogapasset har varit en stabiliserande rutin i vardagen och gjort mig lugnare i sinnet och bÀttre i kroppen. Helen Àr sÄ varm och tillÄtande som person och har sÄ mÄnga kloka tankar att dela med sig av. Fantastiskt att jag kÀnde en sÄdan nÀrhet och gemenskap med Helen och de övriga deltagarna. SÄ skönt att inte behöva stressa ivÀg till en lokal för att gÄ pÄ pass, sÀrskilt under en period dÄ jag varit slutkörd. Toppen att kunna ta igen livepass som jag inte kunde delta pÄ."

Åsa
SÄ hÀr sÀger de som gÄtt kursen

Yoga under 40 dagar - SJÄLVSTUDIEKURS

Du kommer att göra ett yogapass under dessa 40 dagar. Detta yogapass kan du vÀlja vilken lÀngd du vill göra. 15 minuter - 45 minuter.
Du kommer ocksÄ att fÄ andra yogapass och meditationer under kursen, som du kan prova pÄ eller fortsÀtta med efter kursen. Lite som att du har ett eget yogaarkiv med superbra yogapass som du kan praktisera hemma efter kursen vid behov.
NÀr vi gör ett och samma yogapass under 40 dagar sÄ sÀgs detta yogiskt sett  bryta alla negativa vanor som blockerar dig frÄn expansion. 
 
Denna kurs har gÄtt live förut, men du som köper den nu gör yogan sjÀlv i din egen takt. Det Àr inga nya livesÀndningar i kursen just nu, sÄ det Àr en sjÀlvstudiekurs.
 

Detta ingÄr

 • Sex stycken yogapass med meditation pĂ„ videos. Varje yogapass har en video och tre ljudfiler. Ljudfilerna Ă€r i tre olika lĂ€ngder, sĂ„ att du kan anpassa yogan efter hur mycket tid du har. (vĂ€rde: 1794 kr)
 • Sex Pdf:er med det som vi har gĂ„tt igenom pĂ„ veckornas lektioner i livetrĂ€ffen
 • Sex Pdf:er med alla yogapass och meditationer
 • Sex inspelningar frĂ„n tidigare LivetrĂ€ffar, ca 40-60 min varje gĂ„ng, dĂ€r jag pratar om veckans tema. Vi gör en meditation eller yogaövning som ingĂ„r i temat. 
 • Under varje video finns ett kommentarsfĂ€lt dĂ€r du kan stĂ€lla frĂ„gor eller dela med dig. Jag svarar vanligtvis innan 24 timmar (förutom under helger & semester)
 • En app, dĂ€r du lĂ€tt kan komma Ă„t kursen via appen pĂ„ din mobil. Denna app Ă€r kursplattformen Kajabis app.

"When you do things from your soul you feel a river moving in you, a joy ~ Rumi"


Den här kursen är för dig som...

 • Vill leva ett liv mer från ditt hjärta än från dina rädslor
 • Har oro eller ångest
 • Vill hitta din inre kompass
 • Vill lära dig hur du fattar rätt beslut
 • Vill lära dig hur du stärker din intuition
 • Vill veta hur du gör för att inte bli så påverkad av andra
 • Är nybörjare eller van yogi

Detta behöver du

 • En dator/läsplatta eller smartphone
 • Internet
 • Yogamatta (i och för sig ingen nödvändighet, du kan vika en filt och sitta på den också)

Bonus!

Ett extra yogapass på köpet får du när du köper kursen! Ett yogapass för hjärtat på video! (värde 299 kr)

"Jag tyckte det var positivt att fĂ„ in yogan som rutin i vardagen. UpplĂ€gget med ett och samma yogapass i 40 dagar gav en stabilitet samtidigt som det var positivt att man frivilligt kunde prova pĂ„ ytterligare yogapass som add on under kursens gĂ„ng. Jag tycker ocksĂ„ att det var bra med de praktiska yogaövningarna i kombination med det teoretiska materialet - gjorde att man kunde lĂ€sa pĂ„ och ”landa i” kunskapen, som positionerades ut veckovis. Superbra med veckovis info. Och jĂ€ttebra med forumet att frĂ„ga vid behov. Direkt efter yogapasset kĂ€nner jag mig vĂ€ldigt rofylld och lugn, och jag hoppas kunna fĂ„ ett Ă€nnu mer lĂ„ngvarigt lugn / stresstĂ„lighet vid fortsatt yoga samt genom att prova pĂ„ fler av de andra passen, som introducerades under kursen. Helen visar en bredd i sitt kunnande inom den medicinska yogan (bĂ„de praktiskt och teoretiskt), Ă€r öppen för frĂ„gor och interaktiv med deltagarna vid livesĂ€ndningarna. SĂ„ bra att kunna ha yogakurs online av praktiska skĂ€l, och Ă€ndĂ„ kĂ€nna viss gemenskap med övriga deltagare pĂ„ kursen."

Anonym
SÄ hÀr sÀger de som gÄtt kursen

"Jag gillar verkligen ditt jordnĂ€ra sĂ€tt att hĂ„lla i bĂ„de föredrag, yogapass och meditationer. Just att tillsammans bestĂ€mma sig för ett 40 dagars pass gör det lĂ€ttare att fullfölja övningarna. I alla fall sĂ„ har det varit a och o för mig att komma igĂ„ng med yogan igen. Jag Ă€r nu mer medveten om mina egna behov=lyssnar bĂ€ttre pĂ„ mina egna signaler. Det gör att jag tar hand om mig sjĂ€lv bĂ€ttre och har större tĂ„lamod med mig sjĂ€lv. Är mer klarsynt över nĂ€r andra vill att jag ska utföra uppgifter som jag inte vill/inte ska prioritera just för tillfĂ€llet exempelvis. Jag har Ă€ven kommit till insikt om att meditation och yoga Ă€r en fĂ€rskvara som jag pĂ„ nĂ„got sĂ€tt behöver fĂ„ till i mitt liv. Du har gett oss mĂ„nga extra yogapass och övningar som gör det lĂ€ttare att fortsĂ€tta hemma sjĂ€lv efter kursen. Mycket generöst!!! För mig var det ovĂ€rderligt att inte behöva Ă„ka ivĂ€g till en yogastudio dĂ„ jag vet att det tar sĂ„ mycket energi av mig. Kursen hade stor bredd genom de olika teman du presenterade varje gĂ„ng trots att det Ă€r ett yogapass och en huvudmeditation vi haft som daglig övning. En stor fördel Ă€r att du lagt upp samma pass men med minst tre olika lĂ€ngd pĂ„ passen att följa. sĂ„ bra för att inte sĂ€tta ribban för högt och kĂ€nna att jag faktiskt klarar av att öva precis varje dag. Stort tack för berikande sex veckor. det ger mersmak och hopp om liv!"

Carina
SÄ hÀr sÀger de som gÄtt kursen

"Jag blev lugnare o mer sÀker i mig sjÀlv av den hÀr kursen. Jag hittade tillbaka till det som gav mig kraft i livet förr. Min inre kompass slutade snurra o visade mig Àntligen en riktning. Helen Àr bÀsta yogalÀraren jag haft hittills! Kunnig, glad, personlig, sprudlande o en oÀndlig kÀlla till kunskap, verkar det som. Att göra samma yogapass i 40 dagar Àr en lÄng tid o visst lÀngtade man mot slutet efter lite andra "moves" men det var helt klart vÀrt det!"

Anna
SÄ hÀr sÀger de som gÄtt kursen

Vanliga frÄgor

Du har tillgÄng till kursen pÄ livstid (tills vidare), sÄ att du kan gÄ tillbaka till kursmaterialet Àven efter kursen har slutat!

Ja absolut. Du behöver inga kunskaper alls. Det finns introduktionsvideos om du aldrig har yogat förut.

Alla videos finns pÄ kursportalen med lektioner & yoga, sÄ du tittar pÄ dem precis nÀr du vill. 

Du behöver en dator, läsplatta eller smartphone. Internet. En yogamatta.

Nej! Allt kursmaterial och alla livesändningar sker på kurssidan.

Ja! Du utgår alltid från din egen kropp vad du kan göra. Om det skulle vara så att det är någon övning som du inte kan göra, så kan du göra en modifierad version. En del av yogaövningarna kan göras sittandes på stol också. En del övningar är liggandes.

​Alla yogapass finns i tre olika längder: 15, 30, 45 minuter. Eftersom kursen finns kvar så kan du göra yogan, när det passar dig. Och du har kvar alla yogapass även efter kursen!

NÀr kursen Àr slut kommer du fortfarande Ät allt material pÄ livstid (tills vidare)

Du behöver inte ha sÄ mycket teknisk erfarenhet, men du behöver kunna anvÀnda internet, logga in och inneha en dator/lÀsplatta eller smartphone + internet. Du behöver Àven veta hur du laddar ned filer pÄ just DIN dator/lÀsplatta.

Se under betalning. DĂ€r har du all information

Nej. Eftersom kursen är digital (och mycket material går att ladda ned)  kan du inte returnera kursen.

 
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.